Gjestebok

13.01.2006 01:53

Dette er gjesteboka for “Norge på langs 2006″. Her kan du legga igjen ei lita helsing og det du ellers måtte ha på hjarta.

Undervegs på turen vil eg med jamne mellomrom lesa gjesteboka og eg sett stor pris på alle som skriv seg inn!

79 kommentarar til “Gjestebok”

Pages: « 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » (Show All)

  1. Jens Bjoraa

    April 26th, 2006 22:17

    Hei Ragnar!
    Vi ønsker deg veldig god tur videre mot målet. Du gav god inspirasjon til mange positive ting!
    Hilsen Jens og Torunn Bjoraa. Traff deg på Masi Statoil ved din ankomst onsdag den 26.4.06, v/sjekking av
    kart.

  2. Arve Keilen

    April 21st, 2006 11:46

    Hallo.
    Møttes på Vouma-hytta 1.påskadag om kvelden.(To brødre). Følger deg nå på din ferd mot nord. Ser at du har tenkt på det meste mht planlegging og utrustning. I dag er du vel i godt driv bort fra Kilpisområdet. ( Bor i Kåfjord som har kommunegrense til Finland og Halti-fjellet). Skulle ha vært artig å ha gått noen etapper sammen med deg, men det ser ut som tempoet ditt er for høyt med 35 km om dagen. Lykke til videre!

  3. April 17th, 2006 19:44

    Hei Ragnar!
    Vil bare få ønskja deg ein god påske og god tur vidare! Det er så kjekt og spennande å få følgja deg på bloggen! TAKK!! Eg er veldig imponert!!Skal helsa mykje frå Arne.

  4. Alex og Ulli i Bremen

    April 14th, 2006 19:39

    Heisan hoppsan fallerallera,
    mange hilsen fra oss i Bremen. Ha sett videoene dine- du er en kjempe flink statsmetereolog! Du ser tynn ut- spis litt mer frukt og grønt (fem om dagen)! Får sattse på at påskeharen kommer med et stort påskeegg til deg. Kommer Laffen på besøk i løpet av påsken eller blir det senere på turen?

    Vi ønsker deg en riktig god påske! Und ausserdem möchte ich noch sagen, dass ich Deine Bilder voll toll finde- mehr davon bitte!

    Alex og Ulli

  5. Ronja

    April 13th, 2006 22:19

    Hei!
    Vil berre ønske de lykke t vidare, og håpe at du kjem trygt fram. E har sjølv starta på turen, men måtte avbryte desverre. ska prøve ar eit ana år. Norge e eit vakkert land og d ser ein spesielt v ein slik tur. Kos de mens du kan :-)

  6. April 10th, 2006 16:41

    Hei Ragnar!
    Kjekt å lese om hvordan det går på turen! Det er en imponerende ekspedisjon du legger ut på, ja en stor bragd faktisk! Det er spennende og eventyrlysten smitter; Nå, i påsken, planlegger lillebror en tilsvarende tur sammen med en kamerat. Riktignok på sykkel, men du har liksom vist at dette er mulig så dermed våger nok flere seg utpå det samme. Jone Peter har nok MANGE spørsmål angående en slik tur, og du har sikkert mange gode råd å gi til han når du kommer hjem! Eg er på Lyefjell nå for å treffe Dina T., dine foreldre og Victoria. Eg “lånte” plassen din ved kjøkkenbordet idag… Du er sterkt savnet her hjemme! Lenge siden eg har vært på Lyefjell nå, så det var vel på tide. Du skulle vært her du også, men nå er det vel bare omtrent en måned til du kommer tilbake og det blir jo stas! Lars Erik og Sita reiser til Nepal i morgen så eg reiser til dem senere i kveld for å si god tur til dem. Ja du må ha en kjempegod tur videre, stå på og lykke til!
    Mvh. Nils Olav.

  7. Thomas (admin)

    April 10th, 2006 09:42

    Vi har som Ragnar har sakt problemer med mye av innholde på denne nesiden + helle breogfjellsport.no. smør derre med tålmodighet jeg jobber med saken, men uten kunskapenen tar det litt det.

  8. Audhild

    April 8th, 2006 08:31

    Hei Ragnar!

    Eg håpar at det går godt med deg oppi “fjedle”!
    På trevaren går ting sin vante gang og me sende nogen tankar til deg som er på tur!!

    Du må ha god tur vidare!!
    Helsing Audhild.

  9. Robert Bjugn

    April 3rd, 2006 22:03

    Hei Ragnar og takk for sist. Håper du følte deg velkommen under oppholdet på Bolnastua - selv om hytta var rimelig full.
    Kristin, Pernille og alle vi andre i DNT satte i alle fall pris på å få møte en ekte villmarking.
    Ser at du er kommet til Trygvebu, og muligens videre innover dalen til Argalad og Balvasshytta.
    Har du behov for hjelp på en eller annen måte, så send en mail eller sms til 91589260 så kan vi nok fikse det meste (unntatt været!)
    Ser av hjemmesiden din at Bodø og Omegn Turistforening er oppført som eiere av Saltfjellstua og Krukkistua - men disse eies nok av oss i Rana Turistforening.
    I alle fall - ha en flott tur videre mot våren og lyset.

  10. Jon Ivar

    April 2nd, 2006 22:09

    Hei!

    Får ikke opp de siste bildene i bloggen din…

Pages: « 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » (Show All)

Legg til ein kommentar

You must be logged in to post a comment.

Tilfeldig valgt bilde

IMGP2010.JPG

IMGP2010.JPG

Date: 06.05.2006

Nyeste album

Etappe14-15 Maze-Skaidi-Nordkapp

Etappe14-15 Maze-Skaidi-Nordkapp

Date: 15.05.2006