Et møte på vidda

06.02.2006 21:43

Et turreferat av Thomas

Fredag formiddag dro jeg og Jon Ivar mot Dyranut med bilen full av utstyr; To pulker, ski, mat, telt, goderi,kako, soveposer osv… og en hund. Vi hadde planer om å gå innover mot Tinnhølen og fohåpentlighvis få kontakt med Ragnar over mobil. Dette greide vi og etter noe fomling over hvor vi skulle møtes, bestemte vi oss for å møtes ved Bjoreidalshytta.

Det var totalt hvit og mørke falt på før vi kom så lang. Med kompasset og gps stakka vi oss ut en kurs gjennom snøen og mørke. Vi dumpet og humpet litt ut små fonner av snø vi ikke så før det var for sent. En km fra hytta så vi singnaler fra en lykt og vi singnaliserte tilbake og etter 15 min kjapp gang møttes vi. Det ble et hygelig møtte og gjensyn med en god venn.

Utover kvelden satt vi oss i de ene telte og pratet inn i natten. Det ble en sen kveld før Ragnar gikk over i sitt eget telt. Vann smeltingen ble utsatt til morgnen. Så det sier seg selv at avreisen ble noe sen. Vi bestemte oss for å gå felles mot Halne da dette ble en fin rundtur for oss og en anternativ, men ikke lenger vei for ragnar. Dette tok oss 5 timer i noe varierende sikt og vind. Her overnattet vi ved R7. Vinden tiltok på kvelden og det føyket godt gjennom natten. På mogenen etter frokost og paking ,skilte vi lag og Ragnar forsvant videre nord over på sin ferd. Mens vi trakk mot vest og etter 11 km på 4 timer kunne vi lempe pulkene inn i bilen og returne til Bergen.

Lykke til vider Ragnar!! Hilsen Thomas Andre Og Jon Ivar

1 kommentar til “Et møte på vidda”

  1. Steinar

    February 6th, 2006 22:06

    Suverent god idé, Thomas og Jon Ivar! Det ble et skikkelig fjelltreff for tre turvante karer og hunden Nala. En helg Ragnar vil huske. Stor stemning i teltet. Flott at dere tok turen og fant hverandre på vidda.Vil tro at tungebåndet satt løst utover natta.. Håper at det blir flere slike overraskelser fra noen underveis. Norge er et langstrakt land….

Legg til ein kommentar

You must be logged in to post a comment.

Tilfeldig valgt bilde

IMGP0670.JPG

Date: 28.01.2006

Nyeste album

Etappe14-15 Maze-Skaidi-Nordkapp

Etappe14-15 Maze-Skaidi-Nordkapp

Date: 15.05.2006