Nedalshytta

04.03.2006 22:27

Litt på veg og litt i skiløype ned til Stugudal. Inatt var det omtrent 17 kuldegrader ifølge lokale folk, omtrent det samme no. Handla litt på Stugudal landhandel og bestemte meg for å gå 15 km opp til Nedalshytta. Litt omveg, men følte for ei natt på hytte. Tok litt tid innover, treigt føre og smørmingen gjekk fort av. Det blåste også frisk bris etter kvart og då vart det kjøleg! Kom til hytta like før 19.30 og då var det nesten mørkt. Hytta var god og varm, 3 hyggelege studentar var her allerede. Idag: 29km, 9 timar

6 kommentarar til “Nedalshytta”

  1. Ole

    March 11th, 2006 13:08

    Hallo Ragnar! Jeg er “en av studentene” fra Nedalshytta og Storerikvollen. Fine bilder du har tatt! Ønsker deg lykke til videre på turen.

  2. harry breiland

    March 6th, 2006 07:50

    Hei Ragnar!
    For nokre flotte bilder du sender frå turen. Eg fylgjer med deg heile tida. Kjempegildt å sjå igjen Stugudal Landhandel. Der handla eg fleire gonger då eg var på Ålen 2-dagers fjell-o-løp. Utsikten til Sylane kjenner eg og igjen. Fantastisk fjellområde. Til no har eg vore i dei fleste fjellområda du har passert. men frå no av er det mest berre vellmark frå mi sida, så då skal de bli gildt å sjå koss det ser ut i fjellheim,en visdare nordover. Ellers oppdaterer me turen din kvar morgon Jan Helge og eg. Er arbeidskollega med Jan Helge. God tur vidare
    helsing Harry

  3. astrid

    March 5th, 2006 09:15

    Gratulerer med dag nr.50 på din npl-tur.
    Så flott at alt har gått bra så langt.
    Vær obs. på kulden for tida, og god tur vidare.
    Ny proviantpakke venter deg på Teveltunet.
    Hilsen mor.

  4. Ingbjørg

    March 4th, 2006 23:31

    Jeg får lære norgeskartet på nytt i ord og bilder, bare på en mye mer levende og interessent måte. Det er så spennende å følge med deg. Husk på mat og søvn + varme. Selvsagt vet du det! Er imponert over den gjevne farten du held. I dag fyller Gunvor 23 år. Vi på Helleland har også mye snø med høge brøytekanter rundt oss. God tur videre og god søndag i morgon. Jeg sitter lenge oppe (lørdagskveld) for jeg skal hente Ingrid som er på “vift”.

  5. St.

    March 4th, 2006 22:48

    Nok et blinkskudd, Ragnar. At det går an å ta så gode bilder med mobilkamera- og så få lagt det ut på nettet, nesten ubegripelig. Takk for daglige oppdateringer.

  6. Solveig HH

    March 4th, 2006 22:34

    Stadig full av beundring for det du gjør, Ragnar! Kjekt å følge med også for ei som ikke har hatt ski på beina i dette tusenåret ihvertfall… Det går radig unna for deg og værmeldingen ser bra ut, -hvis det bare ikke blir for kaldt og for mye vind. Stå på. er innom og sjekker hvordan det går hver dag. Hilser fra resten av familien, god tur videre!

    Solveig

Legg til ein kommentar

You must be logged in to post a comment.

Tilfeldig valgt bilde

IMGP0420.JPG

Date: 20.01.2006

Nyeste album

Etappe14-15 Maze-Skaidi-Nordkapp

Etappe14-15 Maze-Skaidi-Nordkapp

Date: 15.05.2006