Spa-spesial

27.02.2006 13:40

Etter å ha satt opp teltet nede ved eit vatn igår kveld, tusla eg opp til hotellet på Savalen for å finne utav ruta vidare. Savalen spa og fjellhotell var utruleg flott. Og så vennlege folk! Dei ringte og styra for å forhøyra seg om ruta og eg fekk både kaffi og lunsj. Då eg vart tilbudt ein tur i spa-bassenget kunne eg ikkje sei nei. Ein time i basseng og boblebad gjorde underverker! Takk! Traff også ein tidlegare npl kar som hadde mykje å fortelja. No er eg på veg mot Tynset

3 kommentarar til “Spa-spesial”

  1. Knut Harald

    February 27th, 2006 18:07

    Ja dette såg hærleg ud. Bære å væra greve ei stond elle fant heile live… Kanskje me må besøgje Savalen Spa n dag. Go tur viare.
    khh

  2. perM

    February 27th, 2006 15:45

    Flott, - ja “lev” litt annerledes innimellom! Herlig, hvilket også var ordet for tida sammen på Folldal. Det var et fantastisk sted!
    Ha en god tur videre!
    perm

  3. Steinar

    February 27th, 2006 14:23

    Så bra gutt! Dette har du vel fortjent. Godt at det finnes serviceinnstilte mennesker som Stølskarane oppav Folldal, som vertskapet på Folldal Fjellstue- og som betjeningen ved Savalen Spa- og Fjellhotell. Herlig også med tante 1 og tante to, onkel 1 og onkel to. Og alle de andre onkler, tanter, turfolk i løypa,kjente og ukjente, vennligsinnede sjeler i bygd og by. For en mektig opplevelse å se deg i ditt rette element, på vei mot 71 grader nord. Rondanemassivet steg opp for øynene våre, fra vinduene på Fjellstua. Finnes det noe bedre? Neppe. Takk for alt du gir oss, i tekst og bilder. Det var stort å møte deg i Folldal sentrum, i hyggelig passiar med Geir Olav Slåen. En kjernekar, akkuratslik som du er. Følger deg natt og dag på veien videre..

Legg til ein kommentar

You must be logged in to post a comment.

Tilfeldig valgt bilde

IMGP0832.JPG

Date: 06.02.2006

Nyeste album

Etappe14-15 Maze-Skaidi-Nordkapp

Etappe14-15 Maze-Skaidi-Nordkapp

Date: 15.05.2006