Måneskinn og funklen snøkrystaler
Måneskinstur til høgsvarden
Rett før midnatt bestemer vi oss for og komme oss ut på ski. Månen står høyt på himmelen og gir et fantastisk lys mot snøen. Målet er Haugsvarden på Utviksfjellet.
Av Thomas André T. Sveri 30.01.2002
Gangfesten på internatet på sørtun, har begynt og dø ut. I løpet av festen har vi samlet i sammen noen intreserte og litt før midnatt setter vi oss i bilen for og kjøre til Kleivane. Månen lyser jevt utover lanskapet og lager en funkling og magisk stemning av den hvit snøen.


Vi spenner på oss skiene og begyner og traske oppover skogen mot snaufjellet. Etter et par noe vanskelige kryssninger av åpene bekker, står vi der opp på platået.


Månen lager siluetter i alle fjellene. Lyset fra gårdene skimtes i fjern og nær. Et nydelig syn for sjelen. Så trasker vi videre mot toppunktet. Utsikten er ikke no dårligere her og etter og ha skrevet tidspunkt og navn i toppboka, bærer det utfor fjellet og ned gjennom skogen. Føret er godt, men noe hardt. De største problemene vi får, er et par åpen bekker, nok en gang!  
Etter og ha kastet av seg t
øyet på rommet, er det behagelig og krype til køys. Klokka er jo tross alt 0300. Skitur i måneskinn. Alexander,Birgitte,Thomas Andre og Liv Marie
Relatert til artikkelen
Album
Måneskinnstur til Haugsvarden
8 bilder
[02.12.2001 - 03.12.2001]
Vis album

Artiklar
Måneskinnstur i vindvær [15.01.2002]


©2001-2004 Breogfjellsport.no