Hattfjelldal

22.03.2006 20:09

Tidleg idag var eg klar til å ta fatt på vegen ned mot Hattfjelldal. Pulken vart sendt med folket på Haugerud som skulle på jobb. Kjøleg var det i morges også, 22 kuldegrader i halv-sju tida. Med bare skistavar og dagstursekk gjekk det radig nedover dalen. Etter bare 5 timar var eg framme i kommunesenteret Hattfjelldal, med det karakteristiske Hattfjellet du kan sjå i bakgrunnen på det eine bildet. Pulken venta utanfor bakeriet og ein varm lunsj vart inntatt på Mix. Oppe på Børgefjell vertshus fekk eg leiga ei fin hytte og på Coop Marked fekk eg tak i det meste.Henta poste restante med nye kart og diverse anna eg har brukt for på den neste tida. I sportsavdelingen fekk eg tak i nye skistavar, det var absolutt nødvendig. Over 60 dagars bruk hadde verkeleg stavane fått kjørt seg. Nye Swix skistavar fekk eg på tilbud, så nå er det slutt på butte piggar for ei stund.

Du kan endå bli med på konkurransen. Quizen går fram til 30.mars og den finn du her

Imorgon går eg vidare over Røssvatnet i retning Steikvasselv. Reknar med å bruke omlag 10 dagar til Sulitjelma, alt etter vær og føre.

1 kommentar til “Hattfjelldal”

  1. Steinar

    March 22nd, 2006 23:00

    Hvor enn jeg er, spør folk hvordan det går med deg, Ragnar- og utrolig mange sier at de sjekker siden din hver dag! Du er jo så flink til å oppdatere og legge ut bilder fra turen din. Måtte soløye følge deg nordover mot Sulitjelma og like til målet!

Legg til ein kommentar

You must be logged in to post a comment.

Tilfeldig valgt bilde

IMGP0854.JPG

Date: 06.02.2006

Nyeste album

Etappe14-15 Maze-Skaidi-Nordkapp

Etappe14-15 Maze-Skaidi-Nordkapp

Date: 15.05.2006