Sulebu

12.02.2006 21:17

Tenkte opptimistisk at eg kanskje kunne nå Tyinkrysset idag. Ruta frå breistølen var imiddlertid - som tidlegare - veldig drøy. Sukkersnø og sporbrøyting heile vegen. Men eg kom meg iallefall ned Suleskaret sjølv om det var veldig flatt lys. Det hadde nok vore betrakteleg raskare å ha gått via Eldravatnet istaden for Breistølen, men kom meg no greit fram likevel. Er glad for å ha kome over dette fjellområdet, men turen har vore kjempebra frå Finse.

Etter ei lita stund på Sulebu kom to karar brakande inn. Det var Rolf Erik Poppe og Magnus Frøysvik som også går Norge på langs (npl2.no). Dei hadde gått frå Bjordalsbu via Eldravatnet og kom i halvmørket altså fram til Sulebu. Ganske artig. Turen imorgon går ned til Tyinkrysset der eg skal proviantere og bytte ut det eine staget på pulken. Kanskje går eg vidare utpå dagen imorgon, eller så overnatter eg på fjellstova. Ferda vidare går gjennom Jotunheimen og eg endar nok opp på Kvam, sjølv om eg kanskje går ned til Vinstra først. Bildet er av Suløebu. Idag ca 18km, 8 timar

2 kommentarar til “Sulebu”

  1. February 13th, 2006 09:13

    Heisann Ragnar!
    Jeg har fulgt med på både deg og Rolf Erik/Magnus. Noen ganger er det vanskelig å tro at dere går samme tur. De ligger stort sett værfast og har dårlig vær, mens du går og går. Nå er dere i alle fall på samme sted, så får vi se videre! ;-)

  2. Siv Turid

    February 12th, 2006 22:01

    Hei Ragnar!
    Veldig flott å følge med deg på nettet hver
    dag.Du imponere oss.Takk for mange fine bilder.
    Lykke til videre mot målet.

Legg til ein kommentar

You must be logged in to post a comment.

Tilfeldig valgt bilde

141.jpg

Date: 10.02.2006

Nyeste album

Etappe14-15 Maze-Skaidi-Nordkapp

Etappe14-15 Maze-Skaidi-Nordkapp

Date: 15.05.2006