Rondane

20.02.2006 20:58

Strålande sol idag. Starta dagen med egg og bacon til frokost. Etterpå var eg borte på Kiwi for å hente pakkar og handle. Fekk satt på ny wire i draget på pulken, så no er den heilt iorden. Gjekk frå den koselege kroa i 13-tida. Istarten gjekk det greit å gå på vegen, men då det vart brattare, så var det mykje sand og stein ilag med snøen. Prøvde å gå i grøftekanten, men der var det skrått og pulken ville bare venta. Då stigningen var ferdig, venta fine løyper og god utsikt til dei flotte Ronde-toppane. Bildet viser utsikten til desse. Måtte skifte wire på skibindingen idag, det er ikkje så uvanleg at slike må skiftast etter ei tid. Teltet er slått opp ved Furusjøen, ein kilometer frå Rondablikk. Det er fine løyper innover fjellet og véret skal visst fortsetta å vera godt, så det blir nok fine dagar over mot Folldal. Idag: 14km, 4,5 timar (600 høgdemeter oppover)

4 kommentarar til “Rondane”

  1. jenny

    February 22nd, 2006 19:15

    Hei Steinar

    Du kavar på ser eg. Det var noen flotte bilder fra Rondande akkurat da ser det veldig kjekt ut. Lykke til videre!
    Jenny

  2. Olvar Gussiås

    February 21st, 2006 08:16

    Det er artig å følge med deg og du har en flott framgang. I dag var det spesielt fint å se bilde over Furusjøen fordi vi selv har hytte her og kunne ønske oss hit under vinterferien.
    Fortsett med å gi oss dine fine opplevelser i bilder og tekst.
    Gussiås-paret har forøvrig hatt en ukes avbrekk, men er i gang igjen.

  3. Ingbjørg

    February 20th, 2006 22:08

    Du skaper underhaldning og stemning i mange stover! Det er mektig å følge deg kvar dag. Du må nok bruke god solkrem i dagane framover. Jone er kome heim på vinterferie fra Nordfjord. Han drog fluksens med faren på skitur til Støle på Hetlandsheia - på vei mot Sokndal.Flotte bilder og filmer du lager. Du filmer deg selv forsvinne borti horisonten, og så er du alene! Vi kan bare fundere! Ønsker deg alt vel.

  4. Steinar

    February 20th, 2006 21:33

    Rondane, here I come! Unner deg godvér i dagevis framover, måne og sol, stjerner og susende spor…. Er blitt så glad i mobilbildene dine, Ragnar. Du fanger noe som blikket henger seg ved. “Jeg løfter mine øyne opp til fjellene..” Det er noe med disse krystallene, disse skyggene, disse maleriske freskene dine. Din pensel farer framover, mot nye mål. Måtte solen følge deg og månen våke over ditt telt!

Legg til ein kommentar

You must be logged in to post a comment.

Tilfeldig valgt bilde

IMGP1942.JPG

IMGP1942.JPG

Date: 28.04.2006

Nyeste album

Etappe14-15 Maze-Skaidi-Nordkapp

Etappe14-15 Maze-Skaidi-Nordkapp

Date: 15.05.2006