Sveet gjestgiveri

09.03.2006 22:09

Var ganske sliten då eg kom til Sveet gjestgiveri i Vera. Dette må vel seiast å vera ein klassisk NPL-stad og mange har tatt seg ein kvil her. Dei som driv stedet - og gården - er svært så hyggelege. Har ei hytte for meg sjølv og no etter ein varm dusj, så har det blitt laga middag til meg. Elgkarbonader og fromasj til dessert smaka kjempegodt! Eg er forøvrig den einaste gjesten idag.

Dagen starta med flott morgonsol som skein på teltduken. Det blafra litt i teltduken og varierande vind har det vore i heile dag. Litt kjøleg då eg stort sett gjekk på ski eit lite stykke frå vegen, opptil frisk bris. Sandvika låg i le for vinden og i solskinnet var det varmt. Gjennom spredt skogsterreng over til Vera. Gode spor i starten, litt meir gjennføyka i høgden. Fint terreng å gå i, men litt kronglete der skogen er tett. I morgon går eg mot Gaundalen fjellgård, men det er nok for langt å ta det på ein dag. Idag: ca 31km, 9 timar

2 kommentarar til “Sveet gjestgiveri”

  1. Steinar

    March 9th, 2006 22:37

    Velkommen tilbake til “gamlelandet”, selv om du sikkert hadde det bra i Sveariket også. Drømmen må være en god, gammaldags gjestegård i syningom, når en sliten krok når fram i tussmørket. Flott at det finnes slike steder å ta inn på i ødemarka. Takk for fine oppdateringer og billedserier!

  2. af

    March 9th, 2006 22:23

    Ja det er nok herlig å få servert litt av og til og få sitja på stol medan du et middag.
    Bra du har så godt føre. Vinteren held seg ennå her på Jæren. God tur vidare langs Skjækerfjella i morgon.

Legg til ein kommentar

You must be logged in to post a comment.

Tilfeldig valgt bilde

IMGP0724.JPG

Date: 31.01.2006

Nyeste album

Etappe14-15 Maze-Skaidi-Nordkapp

Etappe14-15 Maze-Skaidi-Nordkapp

Date: 15.05.2006