Bilde
Singkollen 2004
Hopping og oppvisning ved Singsaker Studenterhjem i Trondheim
Av Ragnar Fjeld 13.03.2004, oppdatert 23.01.2005

På grunn av snømangel måtte all snø bli kjørt til. Beburarne på Singsaker studenterhjem stod både for bygging og hopping i det som blir kalla "Singkollen". Dette er ein årleg tradisjon i samband med arrangementet HELGA.

Fleire bilde i albumet
Relatert til artikkelen
Album
Singkollen
7 bilder
[13.03.2004 - ]
Vis album

Informasjon

Singsaker stundenterhjem

"Sing er husrom for 110 studenter, fra Sivilingeniør- og Sivilarkitektstudiene ved NTNU (tidligere NTH), og fremstår som Skandinavias største bebodde trebygning. [...] Hjemmet fremstår per i dag som eneste forpleiningstilbud i Trondheim med full kost og losji. Alle måltider blir servert, og fellesområdene blir vasket alle ukedager av våre ansatte."
studenterhjem.singsaker.no

Singsaker sommerhotell
Hotellet har opè frå juni til ut i august. Heile året er det i tillegg mogleg å overnatte rimeleg på sovesal. Dette er omtrent den einaste billige overnattingsalternativet utanom sommarsessongen. Frukost inkludert.

"Hotellet ligger i kort avstand fra Trondheim sentrum og er plassert i trivelige omgivelser. Singsaker er et meget attraktivt område på grunn av sin sentrale beliggenhet, store grøntområder og rolige fremtoning. [...] Hotellet kan tilby 104 rom av forskjellig standard. Rommene varierer fra 1-4 sengeplasser og kan fåes med eller uten dusj."
sommerhotell.singsaker.no


©2001-2004 Breogfjellsport.no