Ta med fiskestanga på tur
Fiske på tur
Ta med deg fiskestanga når du drar på fjelltur
Av Thomas André T. Sveri 31.01.2002
Å ta med fiskeutstyr på tur kan være både moro og nyttig. Viss du lærer deg og bruke utstyret vel kan dette gi en god megnde tilegskost på turen. Selv baser jeg meg ofte på fisk når jeg vandrer i fjellet på sommerstid.
Det og steke ferske fjellørret på bålet kan smake fortrefelig ved sina potetmosen eller annen middagsmat. Å sitte ved et fjellbål i måneskin og frese fersk ørrett er også en villmarksopplevelse i seg selv.
Det finnes mange måter og fiske på, men det viktigste for deg som vil fiske for maten sin del er at du har et stabilt, lett og solid utstyr. Ved anskafelse av slikutstyr kan det lønne seg og styre unna de biligste på grund av  kvaliteten. I løpe av mange år med fiske som hoveddel i mitt friluftsliv har jeg hat mye utstyr av forskjelige slag, noe jeg nå innser er ganske unødvendig for og kose seg og fange den mate jeg trenger i fjellet.
Så skaff deg et solid og greit utstyr som du kan ha glede av i mange år. For og ta i bruk utstyr kan du få tips og råd i din lokale fiskeforening. Kontakt Norges jeger og fiskeforbund for nærmere info.
Relatert til artikkelen

©2001-2004 Breogfjellsport.no